Reserveren

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Al vrij snel na de koop van Maison des Amis besloten we het te laten mee gebruiken door familie, vrienden, oud collega’s, vrienden van vrienden en leden van verenigingen waar ook wij lid van zijn. Al in 2013 maakten we de opzet van deze website, die een impressie geeft van onze stek.

Maar ook kleinere groepen vrienden, wandelaars, fiets- en mountainbikers zijn zeer welkom. Daarnaast staat onze locatie open voor kunstenaars of andere creatieven. Om in alle rust de concentratie te vinden voor werk, of het geven van een workshop.

En zeer zeker ook staat ons huis klaar voor degenen die mogelijk wat krap bij kas zitten of mogelijk zelf niet meer in staat zijn om alleen op reis te gaan, maar graag samen met kinderen of familie komen. Denk aan een combi van gebruik van het huis door de ouders en een camping plaats voor de kinderen. Desgewenst maakt u gebruik van de mooie tour caravan die gereed staat.

De beschikbaarstelling doen wij niet op commerciële basis. Een door u zelf te bepalen vergoeding stellen wij op prijs en investeren we in de aan te leggen beeldentuin en kunstkelder.

Voor de beschikbaarheid kijkt u in onderstaand rooster. Uw interesse kan uit gaan naar een of meer kamers, het hele huis, een campingplaats of combinaties hiervan. Stuur altijd een reserveringsmail voor overleg over uw wensen en onze mogelijkheden. Email: info@maisondesamis.nl

Vul onderstaande gegevens in om uw reservering aan vraag in gang te zetten. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering af te ronden.