De vrienden van mijn vrienden, zijn ook mijn vrienden

Daarom is ons huis, op niet commerciële basis, beschikbaar voor familie en vrienden en hun kinderen. Met hen delen wij graag het moois dat we met veel plezier mogen bezitten. Om ook te genieten van het huis, de omgeving en goed gezelschap. Om oude belevenissen op te halen en nieuwe mee te maken. Om zo geluk te vermenigvuldigen door het te delen.

Rond 40 jaar terug bestond ons huis uit twee woningen. Ze zijn toen samengetrokken en gemoderniseerd, maar de twee voordeuren waren er nog. Voor het huis ligt een ruime patio met verhoogde terras Belle vue de Morvan met een echt prachtig uitzicht. 

Om ook de bovenverdieping te gebruiken, zijn met architect Martin Smit, de gevels en de plattegronden herontworpen binnen de speciale eisen van Parc du Morvan.
Rechts liggen de kruidentuin, de oude waterput en vier parkeerplaatsen. Er achter is de boomgaard met oude peren- en appelbomen van bijzondere rassen, aangevuld met nieuwe halfstam fruitbomen waaronder pruimen, kersen, kweeappel en perzik. In de moestuin mijmert u even weg op het met bloemen omgeven terras Jardin de l’aniverse Janny.
Genieten van ruimte en rust doet u in het Parc Naturel Regional Du Morvan, met zijn zeer afwisselende landschap. De meer hogere gebieden zijn ruiger, granieten steenmassa’s met loof- en naaldhout productie bossen. Riviertjes klateren omlaag en meanderen in de dalen door weilanden en dorpen. Vleeskoeien lopen in natuurlijke kuddes bij elkaar. Er zijn grotere meren en de wildstand verrast u mogelijk tegen de avond als u op pad bent.